CONTEXT a “La Nit de l’Art 2014”

El dissabte 31 de maig es va celebrar a Sant Cugat “La Nit de l’Art”, una d’aquelles nits destacades en la programació anual de la ciutat.
Són els mateixos espais artístics, des de galeries d’art professionals, passant per escoles d’art i disseny, espais municipals d’exposició, fins als tallers que els mateixos artistes obren als visitants, qui realment fa que la Nit de l’Art es porti a terme.
La galeria Context en el seu nou espai, va organitzar per aquest esdeveniment la taula rodona “Joieria avui. Una forma d’entendre i percebre la realitat”, conduïda per Antonio Ontañón , professor i coordinador cultural de l’Escola Massana de Barcelona i Ramon Puig Cuyàs , joier, professor i cap de Disseny i Projectes  de Joieria de l’Escola Massana de Barcelona.

Vam comptar amb l’assistència d’una gran quantitat de públic, joiers, professionals del disseny, clients i amics.
Moltes  gràcies a tots per la vostra assistència i el vostre suport!!!!

Ramon Puig Cuyàs i Antonio Ontañón

Ramon Puig Cuyàs i Antonio Ontañón

 

Públic asssitent

Públic assitent a l’acte

 

Públic assistent a l'acte

Públic assistent a l’acte

 

I més tard… cava i música en directe amb el grup Da Liri, composat per vuit joves  cantants de Sant Cugat  que van obsequiar als assistents amb un recull  de cançons i coreografies inèdites per aquesta ocasió. Per la seva qualitat i simpatia els hi  desitgem un futur ple d’èxits.

Da Liri en concert

Da Liri en concert

 

Públic assistent al concert

Públic assistent al concert

 

Galeria Context

carrer de Viñolas, 10, Sant Cugat del Vallès (Bcn)

email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.