“Encontres” Stéphanie Barbié – Eva Girbes – Edu Tarín

 

Ahir es va inaugurar la Sala Perill, una nova proposta  de programació d’exposicions de joieria contemporània a l’espai  que anteriorment era “La mirada expandida”, espai cedit generosament per la escriptora i pintora Antonia Cortijos al grup Joyas Sensacionales coordinat per Silvia Walz i en connexió amb el Taller Perill de Barcelona.

El grup de Joyas Sensacionales al llarg d’aquest cinc anys d’existència, anys d’experimentació a nivell tècnic i de materials ha treballat sobre,  lo perillós, lo secret, lo perdut,  lo natural, l’artificial,… i darrerament, l’impossible.

Temes abordats des de la individualitat, però que no ens deixen indiferents, ja que connecten amb l’imaginari col·lectiu.

El grup està contínuament canviant, però la Silvia Walz diu que per a ella com a coordinadora del projecte, és molt gratificant veure com les deu joieres que hi son des de el començament, han anat evolucionant i madurant el seu llenguatge artístic, reinventant així la seva pròpia tècnica.

La idea doncs de la Sala Perill és organitzar mostres i activitats que ajuden a fer més visible la joieria contemporània com a llenguatge artístic, plantejant encontres i col·laboracions amb artistes de disciplines diverses.

Aquesta iniciativa s’ha estrenat amb l’exposició “ENCONTRES” que mostra el treball de tres joiers.

Eva Girbes – Stéphanie Barbié – Edu Tarín.

 Eva Girbes, (Granada, 1984). Estudis de Joieria i Escultura a l’Escola Massana de Barcelona i Estudis Artístics a l’Escola Llotja de Barcelona. Ha realitzat nombrosos cursos especialitzats i workshops amb prestigiosos joiers nacionals i internacionals. Actualment treballa com a docent al Taller Perill impartint cursos  de Treball en fusta per joieria. Des de 2008 forma part del col.lectiu Joyas Sensacionales.

Stéphanie Barbié, (Agen – França, 1972). El seu primer contacte amb la joieria és a través de Silvia Walz a l’Escola Massana de Barcelona. Actualment treballa com a docent a la mateixa escola i al Taller Perill impartint cursos de Tècniques de treball amb resina. Des de 2008 forma part del projecte Joyas Sensacionales .

Edu Tarín , (Silla – Valencia, 1984).  Fill de joiers, va començar els seus estudis de joieria artística al EASD de València amb els professors Kepa Karmona, Carlos Pastor i Heidi Schechinger. Des de 2011 continua la seva formació a la Hochschule Trier, Idar-Oberstein a Alemanya, sota la tutela dels professors Theo Smeets, Ute Eitzenhöfer y Lothar Brügel.

 

Algunes imatges de la inauguració:

 

Fermalls d'Eva Girbes i Stéphanie Barbié

Fermalls d’Eva Girbes i Stéphanie Barbié

 

Fermall d'Edu Tariín i collar d'Eva Girbes

Fermall d’Edu Tariín i collar d’Eva Girbes

 

Intervenció d'Stéphanie Barbié

Intervenció d’Stéphanie Barbié

 

Stéphanie Barbié

Stéphanie Barbié

 

Eva Girbes amb Ramon Puig Cuyás

Eva Girbes amb Ramon Puig Cuyás

 

 Assistents a la inauguració amb la joiera Fátima Tocornal

Assistents a la inauguració amb la joiera Fátima Tocornal

 

L’exposició es podrà veure  fins el dia 1 de març de 2014.

Sala Perill, Avinyó 46, pral 2ª Barcelona

 

 

 

 

email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.