Sandra Llusà. Nova incorporació a CONTEXT

 

Formada a l’Escola Massana de Barcelona en Art i Disseny i  Joieria Artística, aquesta jove artista va presentar el 2013 el seu projecte final que porta per títol  El murmuri de les partícules elementals.

Segons ella mateixa diu “ la llavor del meu projecte final no és altra cosa que el resultat d’una vida dedicada a observar allò que ens envolta”.

Per portar a terme aquest projecte la Sandra Llusà va partir d’una selecció de pinyes que portava anys recollint.Segons ella, aquestes pinyes efímeres son una metàfora de la vida, una manera d’observar el món focalitzat en la captació dels petits detalls que tot sovint ens passen desapercebuts.

Les seves joies estan pensades per a les persones. Han de ser palpades i portades, i no estan complertes fins que no es relacionen amb el seu portador en la intimitat.

La Sandra Llusà tot i ser tan jove ja  ha participat en diverses exposicions nacionals e internacionals, i des de 2013 forma equip amb les joieres Carla García, Clara Niubó i Maria Díez al col.lectiu “Quars d’una”.

Actualment i fins el 23 de març, es pot veure una selecció de les joies del col.lectiu a “Triple Mortal” a l’espai expositiu La Capella, carrer  Hospital 56 de Barcelona.

 

Algunes de les seves peces :

 

Penjoll "ESPE 2", feltre, fil de cotó, fil d’or i bronze

Penjoll “ESPE 2”, 2013, feltre, fil de cotó, fil d’or i bronze

 

Penjoll ESPE 2,

Penjoll “ESPE 2”, 2013, feltre, fil de cotó, fil d’or i bronze

 

Anell "Ananis", 2013, plata i bronze

Anell “Ananis”, 2013, plata i bronze

 

Anell "ANARAUC", 2013, plata i bronze

Anell “Anarauc”, 2013, plata i bronze

 

Arracades "Arpinya 1", 2013, plata i bronze

Arracades “Arpinya 1“, 2013, plata i bronze

 

 

 

 

 

 

 

email

17 Comments on “Sandra Llusà. Nova incorporació a CONTEXT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.